Pierre Lambert wordt nieuwe CEO Zetes

Pierre Lambert, vandaag Chief Financial Officer van Zetes, neemt op 1 maart 2022 de rol van Chief Executive Officer over. De huidige CEO Alain Wirtz, die Zetes ruim 35 jaar heeft geleid en ontwikkeld, zal het bedrijf op 28 februari 2022 verlaten.

Pierre Lambert

Pierre Lambert, vandaag Chief Financial Officer van Zetes, neemt op 1 maart 2022 de rol van Chief Executive Officer over. De huidige CEO Alain Wirtz, die Zetes ruim 35 jaar heeft geleid en ontwikkeld, zal het bedrijf op 28 februari 2022 verlaten.

Pierre Lambert is al meer dan 20 jaar de CFO van Zetes. Hij heeft nauw samengewerkt met Alain Wirtz om het bedrijf te laten groeien tot zijn huidige marktpositie. Dankzij zijn solide leiderschap en zijn intelligentie om de strategische en financiële speerpunten van het bedrijf op het juiste moment te benutten, is de succesvolle technologische en zakelijke ontwikkeling van Zetes verzekerd.

Ik ben zeer vereerd dat de rol van CEO aan mij wordt toevertrouwd en ik verheug me erop dat ik Zetes naar nieuwe horizonten kan leiden. Ik wil Alain graag bedanken voor de reis die wij samen hebben gemaakt. Ik zal goede herinneringen bewaren aan onze samenwerking die gepaard ging met succes en groei voor het bedrijf.

Pierre Lambert

Alain Wirtz heeft een stevige erfenis opgebouwd. “Zetes is vandaag een bloeiende, sterke en veerkrachtige onderneming. Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan mijn collega’s in het management en aan het gehele team van Zetes voor hun samenwerking tijdens dit ongelooflijke avontuur. Ik ben er absoluut van overtuigd dat het nieuwe managementteam van Zetes de commerciële successen zal voortzetten en de onderneming zal gidsen naar nieuwe innovaties en bedrijfsgroei.”

Zetes zal de naam van de toekomstige CFO te zijner tijd bekendmaken.